el captaire feliç

si explicàs que odio els posts sé-que-fa-temps-que-no-escric-però-encara-soc-viu-a-partir-d'ara-les-coses-canviaran estaria entrant en una contradicció de la que potser només podria sortir-me'n amb una ironia poc subtil.

així que no ho faré.

<breakdance>

encara que de vegades pugui semblar al contrari soc un fidel seguidor de les ensenyances del mestre. he fet literalment el que recomana n'stallman i he pagat a algú perquè desenvolupi una funcionalitat que volia a una aplicació lliure.

i em fa sentir molt be.

donar-se cops contra la paret vs. contractar algú perquè t'arregli un programa és una elecció fàcil que molts usuaris descontents estarien encantats de fer. ja no fa falta intentar lluitar contra aquell impossible-que-sigui-millor-un-programa-gratuït-que-un-que-costa-mils-d'euros, basta mostrar-ne els resultats. la por al canvi ja cau en diferents paranys que altres resumeixen bastant be.

- vull colorització de sintaxi al notepad!

“ha ha ha ha” li contesten des de les finestres mentre conten els doblers.

la meva necessitat era molt més concreta i simple. volia que aparegués aquesta imatge:

reflex

i també aquest enllaç: pitivi.

en definitiva una exportació completa del canal RSS i no una versió reduïda i limitada a text pla. el plantejament modular de dokuwiki fa temps que em té enamorat. el plugin de blog era una de les poques discussions matrimonials que teníem.

ara, gràcies a un assessor conjugal rus tornam a gaudir plenament de la nostra relació.

ni molt menys els 100$ que he pagat són suficients per compensar tot el que el programari lliure ha fet per mi. intent fer-ho de moltes altres maneres i mai no serà prou, però avui em sent com un captaire benvolent que una vegada recollides tomàtigues i cebes les reparteix entre els propis treballadors.

que gran és el programari lliure!

tothom pot ser assalariat espontani i alhora captaire feliç.

Discussion

sabueso, 2007/11/19 22:15:
Q' grande es el software libre , y el que te ha timado cobrandote 100 euros por eso .. xDDDDD
 
muzzol, 2007/11/20 14:44:
...va dir el que pagava 12€ per un enciam dins d'una closca :P
 
SFOSS
blog/2007/11/2007-11-19_captaire_felic.txt · Darrera modificació: 2007/11/19 18:09 per muzzol
chimeric.de = chi`s home Creative Commons License Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0